DISTRIBUIȚI
650 CKOM

Poliţia din Toronto a anunţat luni că l-a identificat pe bărbatul de 29 de ani care a ucis două persoane duminică într-un atac armat, înainte de fi el însuşi împuşcat mortal într-un schimb de focuri cu poliţia, relatează AFP şi Reuters, potrivit agerpres.

Numele bărbatului este Faisal Hussain, un locuitor din Toronto, potrivit şefului poliţiei, potrivit căruia este prea devreme pentru a specula asupra motivaţiilor bărbatului, care a folosit o armă de mână.


Vezi şi: Incendiile de vegetaţie fac victime în Grecia. Cel puţin 50 de oameni au murit

Însă potrivit familiei sale bărbatul ar fi suferit de „probleme mentale serioase” pe care nu a putut niciodată să le depăşească, chiar dacă a luat medicamente şi a urmat terapii.

„Suntem cu toţii complet devastaţi de faptul că fiul nostru a fost responsabil pentru această violenţă lipsită de sens şi de aceste pierderi de vieţi”, a transmis familia sa într-o scrisoare adresată postului public CBC.

Citeşte şi: Hackerii ruşi au spart reţelele americane de electricitate (WSJ)

„Deşi am făcut tot posibilul să-l ajutăm să beneficieze de tratament în timpul vieţii lui de suferinţă şi luptă, nu ne-am fi putut imagina niciodată că acesta va fi sfârşitul lui devastator şi distructiv”, a adăugat familia.

Suspectul a fost identificat de Unitatea de investigaţii speciale la mai puţin de o zi după atacul armat în care au fost împuşcate mortal două femei, o fetiţă de 10 ani şi o tânără de 18 ani, iar alte 13 persoane au fost rănite.