DISTRIBUIȚI
Un'immagine resa disponibile dalla Polizia di Stato che mostra alcuni arrestati nell'ambito di un blitz contro la 'stidda' di Gela: in carcere sono finiti capi, gregari e semplici affiliati della cosca dei Di Giacomo, 26 settembre 2019. Cinquecento uomini armati erano pronti a scatenare una nuova guerra di mafia. E' quanto ha accertato la Polizia nell'ambito dell'indagine contro la 'stidda' di Gela che ha portato a decine di arresti. ANSA

Autorităţile italiene au dezmembrat joi o reţea infracţională specializată în pariuri şi jocuri de noroc, în cursul unei ample operaţiuni desfăşurate în Sicilia, transmite dpa, potrivit agerpres.

Poliţia a închis 38 de birouri de pariuri în Catania şi în alte câteva provincii din Sicilia.


Citeşte şi: Rusia face un pas mare spre un tratat internaţional împotriva criminalităţii cibernetice la ONU

De asemenea, au fost confiscate bunuri imobiliare şi conturi bancare în valoare totală de peste 30 milioane de euro, potrivit anchetatorilor Directoratului anti-mafia italian.

Joi la prânz, un suspect a fost plasat în detenţie, iar în cazul altor 12 a fost impus arestul la domiciliu, a anunţat Biroul procurorului din Catania. În total, sunt anchetate 65 de persoane în acest dosar.

Citeşte şi: Big Farma POLUEAZĂ mediul mai mult decât o face industria auto! Diferenţa este îngrijorătoare pentru toată lumea

La operaţiune au participat peste 150 de poliţişti.

Mulţi dintre suspecţi aparţin clanurilor mafiote din zona Catania.