DISTRIBUIȚI
ABC7 Los Angeles

Poliţia Metropolitană londoneză a anunţat, sâmbătă, că unsprezece persoane au fost rănite după ce o maşină a intrat în mulţime, în apropierea Muzeului de Ştiinţe ale Naturii, nouă dintre răniţi fiind transportaţi la spital. Printre răniţi se numără şi persoana reţinută de poliţie după incident.

Rănile suferite de cei 11 nu sunt de natură să le pună viaţa în pericol, se menţionează în comunicatul Poliţiei Metropolitane.


Bărbatul reţinut de poliţişti se află în prezent la o secţie de poliţie din nordul Londrei.

Incidentul nu are legătură cu terorismul, a subliniat Poliţia Metropolitană, adăugând că investigaţiile cu privire la acest caz continuă.

Totuși la nici o oră poliţia a revenit și a anunţat că păstrează o minte deschisă după ce o maşină a intrat sâmbătă într-un grup de trecători în faţa Muzeului de Istorie Naturală din Londra, contrazicând un comentariu făcut mai devreme potrivit căruia nu tratează incidentul ca fiind unul terorist, transmite Reuters. 

O purtătoare de cuvânt a poliţiei metropolitane a declarat că agenţi antiterorişti evaluează incidentul, dar că nu au ajuns încă la o concluzie cu privire la circumstanţele acestuia.

Anterior, un purtător de cuvânt a declarat Reuters că, în această etapă, incidentul nu este tratat drept unul terorist.

O maşină a intrat în mulţime, sâmbătă, la Londra, în apropierea Muzeului de Ştiinţe ale Naturii.