DISTRIBUIȚI
Gapo

Poliţia italiană a anunţat joi arestarea unui bărbat care şi-a ucis doi bunici şi o mătuşă, folosind taliu, o otravă pe care a utilizat-o şi asupra altor cinci membri ai familiei pe care el îi considera ‘impuri’, transmite AFP, relatează agerpres .

Mattia Del Zotti (27 de ani) a recunoscut că a ucis ‘pentru a pedepsi persoane impure’, a declarat Maria Luisa Zanetti, procuror în cadrul Parchetului din Monza (nord).


Tânărul a achiziţionat taliul (metal rar, alb-albăstrui, asemănător cu plumbul) de la o firmă din Padova şi a presărat pudră din această otravă extrem de toxică pe farfuriile unor membri ai familiei lui.

Citește și : Un tribunal militar elveţian l-a condamnat , pe un poliţist de frontieră care i-a refuzat ajutorul medical unei refugiate însărcinate

Astfel, el şi-a ucis bunicii dinspre tată, în vârstă de 94 de ani, respectiv 88 de ani, şi o mătuşă în vârstă de 62 de ani, la începutul lunii octombrie. Del Zotti a încercat să-i otrăvească şi pe alţi membri ai familiei sale şi astfel încă cinci persoane au fost spitalizate în cursul ultimelor săptămâni, printre care bunicii din partea mamei.