DISTRIBUIȚI
Infooggi

Poliţia italiană a făcut o captură de droguri ilegale care erau ascunse în pachete pe care erau lipite fotografii cu foşti lideri ai mafiei siciliene, informează marţi agenţia de presă Reuters, potrivit agerpres.

Haşiş, marijuana şi cocaină în valoare de circa 200.000 de euro au fost capturate dintr-un depozit din Marsala, localitate din vestul insulei Sicilia.


Citeşte şi: Poliţia din Londra este acuzată de rasism, sexism şi homofobie – Black News

Printre altele, poliţiştii au găsit pachete de haşiş împachetat în celofan şi pe care erau lipite fotografii cu Matteo Messina Denaro, Toto Riina şi un personaj din filmul ‘Naşul’ (Godfather).

Messina Denaro a fost reprezentantul mafiei siciliene cel mai înalt în grad dat în urmărire, până la arestarea sa în luna ianuarie, în timp ce Riina, care a murit în penitenciar în 2017, fusese capturat în 1993.

Ambii au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă pentru o serie de crime brutale, printre care, în cazul lui Matteo Messina Denaro, uciderea unui tânăr al cărui corp a fost ulterior dizolvat în acid.

Citeşte şi: Parlamentul israelian revocă legea ordona evacuarea a patru colonii din Cisiordania – Black News

Raidul de marţi al poliţiei s-a desfăşurat în provincia Trapani, unde se crede că Messina Denaro a petrecut cea mai mare a perioadei în care era dat în urmărire.

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, fără antecedente penale, a fost arestat pentru acuzaţii legate de droguri după ce poliţiştii i-au găsit 50 de grame de cocaină pură în buzunare.