DISTRIBUIȚI
Un'immagine resa disponibile dalla Polizia di Stato che mostra alcuni arrestati nell'ambito di un blitz contro la 'stidda' di Gela: in carcere sono finiti capi, gregari e semplici affiliati della cosca dei Di Giacomo, 26 settembre 2019. Cinquecento uomini armati erano pronti a scatenare una nuova guerra di mafia. E' quanto ha accertato la Polizia nell'ambito dell'indagine contro la 'stidda' di Gela che ha portato a decine di arresti. ANSA

Poliţia italiană a arestat 33 de persoane suspectate de apartenenţă la organizaţia mafiotă ‘Nrdangheta şi de implicare în traficul internaţional de droguri, relatează DPA, potrivit agerpres.

Anchetatorii au reţinut persoanele în Roma, în oraşul Reggio Calabria din sud, în oraşul Grosseto din Toscana şi în regiunea Veneto din nord, au precizat marţi carabinierii.


Citeşte şi: CUTREMUR puternic în Vanuatu

Toţi cei reţinuţi sunt suspectaţi că ar fi membri ai organizaţiei mafiote ‘Nrdangheta şi că au fost implicaţi în comerţul internaţional de droguri.

Ei sunt acuzaţi de asemenea de şantaj şi de deţinere ilegală de arme.

Anchetatorii au spus că au descoperit o reţea care are legături cu ‘Nrangheta şi care se întinde până în America Latină.

Citeşte şi: Atac cu rachete asupra unei baze americane din Erbil

‘Nrdangheta este considerată una dintre cele mai puternice şi mai brutale organizaţii mafiote din Italia şi obţine bani din traficul cu cocaină, printre alte activităţi ilegale.

În prezent este în derulare un proces uriaş împotriva a 300 de presupuşi membri ai ‘Nrdrangheta în oraşul Lamezia Terme din Calabria.