DISTRIBUIȚI
twitter

Poliţia greacă a anunţat sâmbătă dezmembrarea uneia dintre cele mai importante reţele infracţionale specializate în contrabanda de ţigări şi a confiscat marfă din una dintre fabricile ce produc peste 1 miliard de ţigarete pe an, transmite AFP, potrivit agerpres

Aproximativ 40 de persoane au fost arestate în cursul operaţiunilor desfăşurate la începutul săptămânii în peste 20 de locuri din capitala Atena şi din jurul acesteia. Opt persoane încă sunt căutate de poliţie.


Citește și : Statele Unite au impus o serie de sancţiuni regimului Maduro

Poliţia a capturat 92 de milioane de ţigarete, peste 112 kg de tutun neprocesat şi procesat şi 75 de milioane de etichete pentru pachete de ţigări. A fost confiscată, de asemenea, o flotă de peste 40 de camioane grele, dintre care majoritatea aveau numere de înmatriculare bulgare.

Evaziunea fiscală rezultată din activitatea acestei reţele infracţionale, activă din 2016, a fost evaluată la 20 de milioane de euro.

Citește și : Biden consideră că acuzaţiile la adresa fiului său îl vizează pe el: ‘Sunt folosite pentru a se ajunge la mine’