DISTRIBUIȚI
ABC News - Go.com

Poliţia franceză a difuzat sâmbătă prin Twitter noi fotografii ale principalului suspect urmărit după explozia unui colet-capcană soldată cu 13 răniţi vineri, la Lyon, informează AFP, potrivit agerpres.

Este căutat un bărbat în vârstă de peste 30 de ani, ale cărui motivaţii sunt necunoscute.


Citește și : Tribunalul Internaţional pentru Dreptul Mării cere Moscovei să elibereze marinarii ucraineni luaţi prizonieri în Strâmtoarea Kerci

În cele două fotografii poate fi văzut un bărbat pe bicicletă. Potrivit poliţiei, suspectul purta o bluză verde închis cu mânecile suflecate, bermude de culoare deschisă şi rucsac de culoare închisă.

Procurorul francez antiterorism Remy Heitz, citat de Reuters, precizase în cursul dimineţii că atentatul nu a fost revendicat, iar bărbatul despre care se crede că a plasat dispozitivul exploziv şi poate fi observat în înregistrările video ale camerelor de supraveghere cu circuit închis se ascunde; nchetatorii nu l-au putut identifica deoarece purta ochelari de soare şi şapcă.

Primarul oraşului Lyon, Gerard Collomb, a declarat că doar trei din cei 13 răniţi erau încă spitalizaţi sâmbătă dimineaţa şi doar unul suferise leziuni mai grave.

Citește și : Vulcanul Agung a erupt din nou; traficul aerian în zona insulei Bali a fost perturbat temporar