DISTRIBUIȚI
Twitter

UPDATE: Poliţia britanică a anunţat vineri că pachetul suspect a cărui prezenţă a fost semnalată la Londra în apropierea clădirii cunoscută sub numele de Gherkin s-a dovedit a fi un dispozitiv electric inofensiv şi a ridicat coridoarele de securitate instituite în zonă, relatează Reuters.

„Cordoanele de securitate instituite în jurul St Mary Ax din cauza unui pachet suspect au fost ridicate şi acum zona este sigură”, a declarat poliţia londoneză pe Twitter. Tunul Gherkin se află pe 30 St Mary Ax.


„Nu există niciun motiv de alarmă – cutia s-a dovedit a fi un dispozitiv electric aruncat la gunoi”, a precizat poliţia.

Poliţia britanică a declarat vineri că investighează informaţiile referitoare la prezenţa unui pachet suspect la Londra şi a instituit coridoare de securitate în jurul turnului Gherkin.

„Le-am cerut oamenilor să evite zona în timpul investigaţiilor şi angajaţilor din clădirile din apropiere să urmeze procedurile interne”, anunţase poliţia.

Ştire iniţială: Poliţia britanică a anunţat vineri că investighează informaţiile referitoare la prezenţa unui pachet suspect la Londra şi a instituit coridoare de securitate în jurul clădirii de pe 30 St Mary Axe, cunoscută sub numele de Gherkin, relatează Reuters, potrivit agerpres.

„Am instituit cordoane de securitate în jurul St Mary Ax din cauza informaţiilor primite la ora 8:56 GMT referitoare la un pachet suspect (o cutie)”, a anunţat poliţia londoneză într-un comunicat pe Twitter.

Citeşte şi: CINCI români printre persoanele decedate în urma exploziei de la uzina chimică din Cehia (MAE)

„Le-am cerut oamenilor să evite zona în timpul investigaţiilor şi celor din clădirile din apropiere să urmeze procedurile interne”, a precizat poliţia.