DISTRIBUIȚI

Poliţia britanică a declarat că va efectua săpături într-o pivniţă din sud-vestul Angliei după ce a descoperit „posibile dovezi care sugerează că acolo ar putea fi îngropat un corp”, legat de un mister rămas nerezolvat de zeci de ani, informează DPA, potrivit agerpres.

Mary Bastholm, în vârstă de 15 ani, a dispărut în zonă în 1968. La acea vreme, tânăra lucra în cafeneaua care deţinea pivniţa.


Citeşte şi: Plutonul de EXECUŢIE a fost introdus în Carolina de Sud – Black News

Criminalul în serie Fred West a fost considerat suspect în cazul dispariţiei lui Bastholm şi interogat cu privire la aceasta înainte de moartea sa în închisoare în 1995. El a negat orice implicare în acest caz, iar poliţia nu a găsit niciodată rămăşiţele adolescentei.

Investigaţiile în acest caz au fost reluate săptămâna trecută după ce o companie de producţie, care filma un documentar în cafeneaua din oraşul britanic Gloucester, a descoperit dovezi care ar putea fi legate de Bastholm.

Un material de culoare albastră a fost găsit îngropat într-o zonă a pivniţei. Mary purta o haină albastră când a fost văzută ultima dată.

Criminaliştii au declarat marţi că există o serie de „anomalii structurale” în pivniţă care justifică continuarea anchetei, declarat poliţia din Gloucestershire.

Citeşte şi: Elveţia, cel mai probabil loc de întâlnire între Putin şi Biden – Black News

Săpăturile vor începe miercuri.

West este considerat unul dintre cei mai temuţi criminali din Marea Britanie. El a fost acuzat de uciderea a 12 persoane în 1994, însă a susţinut că a ucis mai multe. Cu toate acestea, West s-a sinucis în 1995 în închisoare înainte să fie judecat sau pedepsit.

Rose West, soţia sa, a fost condamnată pe viaţă pentru 10 crime în noiembrie 1995.