DISTRIBUIȚI
Daily Mirror

Poliţia britanică a anunţat miercuri că la o unitate de ambalare a vaccinului anti-coronavirus AstraZeneca s-a găsit un colet suspect, transmit Reuters şi dpa, potrivit agerpres.   

Compania Wockhardt, parteneră pentru producţie a AstraZeneca, a confirmat că un depozit din localitatea Wrexham din Ţara Galilor au fost chemate de dimineaţă serviciile de urgenţă. Anterior, unitatea anunţase că s-a primit un colet suspect.


Citește și : FBI nu ştie nici acum unde este laptopul lui Nancy Pelosi FURAT din Capitoliu

„La recomandarea experţilor am evacuat parţial unitatea până la încheierea anchetei”, a declarat o purtătoare de cuvânt a firmei, adăugând că „siguranţa angajaţilor noştri şi continuitatea activităţii rămân de maximă importanţă”.

Poliţia galeză a declarat că incidentul este în curs de desfăşurare. „Drumurile sunt închise şi cerem publicului să evite zona până la noi informări”.

Mai mulţi politicieni locali au afirmat că la faţa locului se află şi experţi în dezamorsarea bombelor.

Citește și : Fostul bodyguard al lui Macron este acuzat pentru paşapoartele sale diplomatice şi de serviciu

Serviciile de urgenţă mai fuseseră chemate la acelaşi sediu şi joia trecută, când s-a produs o inundaţie. Lucrătorii au reuşit atunci să evite deteriorarea recipientelor, iar Wockhardt a confirmat că producţia vaccinului nu a fost afectată.