DISTRIBUIȚI
ZiarulNational.md

Președintele Partidului Democrat din Republica Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc, a părăsit țara pentru câteva zile pentru a-și întâlni familia, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii, citat de portalul de știri Unimedia, scrie mediafax.

Prin intermediul comunicatului, formațiunea lui Plahotniuc face apel la evitarea speculațiilor și a informațiilor neverificate cu privire la plecarea acestuia.


Citește și : Emmanuel Macron îl primeşte luni, la Paris, pe omologul său ucrainean

„În legătură cu speculaţiile apărute în presă despre aşa-zisa dispariţie a liderului PDM, precizăm că domnul Vlad Plahotniuc a plecat pentru câteva zile din ţară, la familia sa. Facem apel, pe această cale, să fie evitate speculaţiile şi informaţiile neverificate. Recent, cetăţenii au fost intoxicaţi cu o campanie de manipulare asemănătoare, când au fost publicate informaţii false despre starea sănătăţii sale. Este regretabil că se operează cu astfel de ştiri false, care induc în eroare opinia publică”, se arată în comunicatul de presă al partidului.

Biroul de presă al PDM nu a specificat în ce țară a plecat Plahotniuc, însă Unimedia notează că acesta are doi copii care locuiesc în Elveția, unde liderul PDM deține și o vilă, pe malul lacului Geneva.

Citește și : Antonio Guterres cere o anchetă independentă în cazul petrolierelor din Marea Oman