DISTRIBUIȚI
LA Times

Opera din San Francisco (California) s-a alăturat marţi Orchestrei din Philadelphia (Pennsylvania) şi a anulat un concert pe care tenorul spaniol Placido Domingo urma să-l susţină la 6 octombrie, după apariţia acuzaţiilor de hărţuire sexuală din partea a nouă femei, relatează EFE, potrivit agerpres.

Instituţia californiană a emis un comunicat marţi după-amiază în care arată că, deşi „presupusele incidente” nu s-au întâmplat la San Francisco, Opera promovează „o politică puternică împotriva hărţuirii sexuale”, care pretinde din partea tuturor membrilor „standarde maxime de conduită profesională”.


Citeşte şi: S-au găsit primii vinovaţi de moartea lui Jeffrey Epstein: Directorul închisorii a fost TRANSFERAT şi doi gardieni au fost SUSPENDAŢI!

Într-un reportaj publicat marţi de agenţia de presă americană Associated Press, nouă femei – dintre care doar una a acceptat să-şi divulge numele – afirmă că au fost hărţuite sexual, începând de la sfârşitul anilor ’80, de legendarul tenor de origine spaniolă, considerat cel mai mare star în viaţă al stilului liric.

Cei care au bilete pentru concertul lui Domingo din 6 octombrie vor fi contactaţi de Opera din San Francisco care le va oferi trei posibilităţi: să primească contravaloarea, să schimbe biletul pentru un alt spectacol, sau să doneze banii instituţiei. 

Citeşte şi: Sute de români au rămas BLOCAŢI pe o insulă grecească