DISTRIBUIȚI
En24 News

Populara piaţă de peşte din Hamburg a fost inundată pentru a treia oară în câteva zile după ce apele costiere au năvălit în oraşul-port german în timpul unei alte furtuni, informează DPA miercuri, potrivit agerpres.

Nivelul apei din zonă a atins miercuri 1,95 metri peste cota medie de maree înaltă la ora locală 4:50 AM (3:50 GMT), conform Agenţia Federale Maritime şi Hidrografice (BSH).


Citeşte şi: Membrana coronavirusului SARS-CoV-2 poate fi dezintegrată prin folosirea apei de gură (studiu) – Black News

Revărsarea, în urma căreia a fost inundată şi sala de licitaţii a pieţei de peşte din sectorul Altona, a fost provocată de furtuna Philine.

Serviciile de urgenţă nu au raportat incidente majore.

În weekend, furtuna Malik a lovit regiuni din nordul şi estul Europei provocând pagube substanţiale, inclusiv în Germania.

Citeşte şi: China FURĂ startul în cursa înarmărilor metaverse – Black News

În timpul acelei furtuni, cunoscută pe plan local sub numele „Nadia”, piaţa de peşte din Hamburg a fost inundată de două ori, nivelurile apei depăşind cu până la 3 metri cota medie de maree înaltă.

Piaţa de peşte din Hamburg atrage mulţimi în fiecare duminică, fiind unul dintre principalele puncte de interes ale acestui oraş din nordul Germaniei. În această piaţă au loc tranzacţii din anul 1703.