DISTRIBUIȚI
Globe Live Media

O petrece pe ritmuri rave la care participau aproximativ 1.200 de persoane a fost întreruptă duminică seară de poliţie în sudul Braziliei pentru nerespectarea restricţiilor privind pandemia cu noul coronavirus, transmite luni portalul brazilian de ştiri G1, care citează poliţia, informează DPA, potrivit agerpres

Conform poliţiei, organizatorul petrecerii a reuşit să fugă după ce oamenii legii au ajuns la faţa locului.


Citește și : O furtună puternică A MĂTURAT coasta de sud-est a Africii! 12 oameni au murit!

Înainte de această petrecere, poliţia braziliană a mai întrerupt câteva petreceri mai mici organizate în Sao Jose dos Pinhais din regiunea Curitiba. La una dintre petreceri, la care partricipau 400 de persoane, poliţiştii au operat 6 arestări.

Brazilia, ţară cu o populaţie de aproximativ 210 milioane de locuitori, este unul dintre punctele fierbinţi ale epidemiei cu noul coronavirus, situaţia fiind înrăutăţită şi de apariţia unei mutaţii a virusului care i-a crescut gradul de contagiozitate.

Până în prezent, conform datelor oficiale, aproximativ 8,8 milioane de brazilieni au fost infectaţi cu noul coronavirus, iar în jur de 217.000 dintre aceştia şi-au pierdut viaţa din cauza COVID-19 – număr care plasează Brazilia pe locul doi în clasamentul mondial al mortalităţii de COVID-19.

Citește și : Moderna AMÂNĂ un transport de vaccin în Polonia

Statul brazilian Parana, cu capitala la Curitiba, a raportat de la începutul pandemiei aproximativ 520.000 de infectări şi 9.300 de decese au fost puse pe seama noului coronavirus, mai notează DPA.