DISTRIBUIȚI
Anadolu Agency

Oficiali din sănătate din Fâşia Gaza au transmis marţi că nu au informaţii că ar exista palestinieni ucişi în cursul nopţii de luni spre marţi în atacurile israeliene în desfăşurare asupra enclavei, în prima aparentă scădere a numărului de victime de la izbucnirea violenţelor la 10 mai, transmite agerpres.

Intensitatea atacurilor cu rachetă palestiniene asupra Israelului s-a redus de asemenea între miezul nopţii şi ora locală 10:00 (07:00 GMT), a declarat un martor pentru Reuters.


Citeşte şi: Plutonul de EXECUŢIE a fost introdus în Carolina de Sud – Black News

Alertele israeliene privind rachetele au indicat că ultimele salve s-au concentrat pe comunităţile de graniţă, şi mai puţin pe zonele din interiorul teritoriului israelian.

Între timp, puterile mondiale încearcă să obţină un armistiţiu în Gaza.

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene, generalul de brigadă Hidai Zilberman, a spus că forţele militare for continua să acţioneze în Gaza în acord cu o listă de ţinte pentru următoarele 24 de ore.

Citeşte şi: Elveţia, cel mai probabil loc de întâlnire între Putin şi Biden – Black News

„IDF (Forţele de Apărare ale Israelului) nu vorbesc despre un armistiţiu. Ne concentrăm pe atacuri”, a spus el la Radio Armata.

Locuitorii din Gaza au numărat 60 de atacuri israeliene în cursul nopţii.

Oficiali ai ambelor tabere au afirmat anterior că unele dintre victimele din Gaza au fost îngropate în dărâmăturile de la clădiri şi buncăre prăbuşite, prin urmare este greu să se stabilească un bilanţ clar pentru moment.