DISTRIBUIȚI
LONDON, ENGLAND - JUNE 04: Counter terrorism officers march near the scene of last night's London Bridge terrorist attack on June 4, 2017 in London, England. Police continue to cordon off an area after responding to terrorist attacks on London Bridge and Borough Market where 6 people were killed and at least 48 injured last night. Three attackers were shot dead by armed police. (Photo by Dan Kitwood/Getty Images)

Poliţia britanică a anunţat că a arestat joi, la Londra şi în centrul Angliei, patru persoane suspectate de pregătirea unor acte teroriste, potrivit AFP, scrie agerpres.

„Cei patru bărbaţi au fost arestaţi” de poliţia antitero, întrucât ei sunt „suspectaţi de a fi implicaţi în uneltirea, pregătirea sau instigarea la acte teroriste”, a indicat Poliţia metropolitană într-un comunicat.


Citește și : Inundații catastrofale în China (VIDEO)! Autoritățile anunță cel puțin 14 morţi şi dispăruţi

Trei suspecţi, de 17, 27 şi 31 de ani, au fost arestaţi în estul Londrei, cu sprijinul forţelor antitero înarmate. Unul dintre ei a fost spitalizat după ce în timpul reţinerii a fost muşcat de un câine al poliţiei.

Al patrulea suspect, de 32 de ani, a fost arestat la Leicestershire, un comitat din centrul Angliei.

Citește și : Premierul irakian promite SĂ RĂZBUNE moartea lui Hicham al-Hachémi

„Ei au rămas în custodia poliţiei”, în timp ce joi s-au desfăşurat percheziţii atât la Londra, cât şi la Leicestershire, conform forţelor de ordine britanice.

Regatul Unit a fost vizat de mai multe atentate sângeroase din 2017. În iunie, un atac cu cuţit, considerat drept „act terorist” de poliţie, s-a soldat cu trei morţi la Reading, un oraş situat la vest de Londra.