DISTRIBUIȚI

Rusia susţine că a vizat 4 facilităţi militare ucrainene cu rachete aeriene de înaltă precizie, a lovit 87 de unităţi militate ucrainene, a distrus 59 de vehicule blindate, piese de artilerie şi a ucis aproximativ 500 de soldaţi ucraineni, potrivit celui mai recent raport operaţional al Ministerul rus al Apărării publicat pe reţelele sociale, inclusiv Telegram, relatează The Guardian , scrie news.ro

Patru facilităţi militare ucrainene au fost vizate de rachete aeriene de înaltă precizie, inclusiv două depozite de muniţii din regiunea Harkov, se arată în comunicatul ministerului rus.


Citește și : Suedia şi Finlanda au convenit să depună simultan cereri de aderare la NATO

Potrivit Ministerului rus al Apărării, Rusia a lovit 87 de unităţi militare din Ucraina şi pretinde că a distrus 59 de vehicule blindate, piese de artilerie şi vehicule şi a ucis ”aproximativ 500 soldaţi din personalul inamic”.

Două lansatoare ucrainene ale sistemelor de rachete antiaeriene Buk-M1 şi Osa AKM au fost distruse de către forţele ruse, se mai precizează în comunicat.

Două sisteme de rachete antiaeriene S-300 ucrainene, un lansator de rachete tactice Tochka-U şi o staţie de război electronic au fost distruse în apropierea satului Barvinkove, mai susţine ministerul rus.

Sistemele ruseşti de apărare aeriană au doborât 13 drone ucrainene, invocă Rusia.

Citește și : Premierul Poloniei confirmă livrarea de tancuri Ucrainei