DISTRIBUIȚI
compliance Signs

Pasagerii unui avion şi membrii echipajului au fost plasaţi miercuri în carantină pe aeroportul oraşului francez Perpignan, din cauza suspiciunii că un copil aflat la bord este bolnav de holeră, transmit agenţiile AFP şi EFE, potrivit agerpres.

Avionul a decolat de pe aeroportul Oran, din Algeria, ţară unde la începutul lunii august a fost declarată o epidemie de holeră, până în prezent fiind confirmate 74 de cazuri de îmbolnăviri şi două decese.


Citește și : Theresa May spune că cei doi bărbaţi care l-au otrăvit pe Serghei Skripal sunt ofiţeri ai serviciilor secrete ruse – VIDEO

‘Un copil este suspect de a fi purtător de holeră şi va fi transportat la spital pentru analize’, au declarat autorităţile, menţionând de asemenea că ceilalţi pasageri – în total 147 de persoane – şi membrii echipajului urmează de asemenea să fie supuşi investigaţiilor medicale.

În urma declarării epidemiei de holeră în Algeria autorităţile franceze au instituit măsuri de precauţie în aeroporturi, iar Ministerul de Externe francez a emis o alertă de călătorie pentru Algeria.

Citește și : Franța : Macron va anunţa măsuri în domeniul social