DISTRIBUIȚI
Gulf Times
Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2018-07-26 16:37:26Z | |

Luis Gneiting, ministrul Agriculturii din Paraguay, și alte trei persoane au murit după ce avionul în care se aflau s-a prăbușit miercuri noapte într-o zonă mlăștinoasă, au declarat mai mulți oficiali guvernamentali, citați de Reuters, potrivit mediafax.

„Anunțăm cu mare tristețe moartea a patru persoane în urma prăbușirii unui avion”, a declarat Joaquin Roa, șeful Secretariatului Național de Urgență.


Citește și : Theresa May: Cetățenii ar trebui să se simtă asigurați și liniștiți, nu alarmați de planurile Guvernului privind rezervele de medicamente

La bordul avionului se aflau ministrul Agriculturii, Luis Gneiting, vice-ministrul Vicente Ramirez, pilotul și copilotul. Pilotul aeronavei, Gerardo Lopez, era un fost vice-ministru pentru agricultură.

Echipele de salvare încearcă momentan să recupereze corpurile persoanelor decedate din avion.

Aeronava a fost localizată joi dimineață la aproximativ șase kilometri de aeroportul din orașul Ayolas, de unde aceasta decolase.

„Rămășițele avionului au fost găsite într-o zonă mlăștinoasă. Vârful cozii avionului este vizibil, dar restul aeronavei este sub apă”, a declarat Aguirre.

Citește și : Republica Moldova: Noul cod care reglementează serviciile media audiovizuale, aprobat de parlament

Avionul a fost în aer doar pentru aproximativ trei minute și nu a atins o altitudine mare înainte de prăbușire.

Gneiting a fost senator în regiunea Itapua înainte de a prelua funcția de ministru cu două luni în urmă.