DISTRIBUIȚI
twitter

Papa Francisc şi-a exprimat joi ”solidaritatea” cu toţi indienii care se confruntă cu epidemia devastatoare de coronavirus, salutând ”munca neobosită” a medicilor şi în general a personalului medical din ţară, relatează AFP, potrivit agerpres.  

Într-o scrisoare trimisă joi Conferinţei episcopale indiene, Papa a subliniat ”solidaritatea din inimă şi apropierea sa spirituală faţă de toţi indienii”.


Citește și : Politicienii germani vor să limiteze mandatul de cancelar! Merkel este la putere de 16 ani

”Gândurile mele sunt în primul rând alături de toţi bolnavii şi familiile lor, de cei care îi îngrijesc şi, în special, de cei care sunt îndoliaţi pentru cei dragi”, a scris Papa în scrisoarea trimisă.

”Mă gândesc şi la mulţi medici, asistenţi medicali, angajaţi din spitale, şoferi de ambulanţă şi la cei care lucrează neobosit pentru a răspunde nevoilor urgente ale fraţilor şi surorilor lor”, a adăugat Suveranul Pontif, încurajându-i pentru ”perseverenţă, forţă şi pace”.

Papa Francisc a adus de asemenea un omagiu preoţilor, oamenilor bisericii care şi-au pierdut viaţa din cauza COVID -19.

Citește și : Un fost prezentator de ştiri a fost ASASINAT în Kandahar

India a anunţat joi un record de aproape 4.000 de decese cauzate de COVID -19 şi 412.000 de noi infecţii în 24 de ore, în timp ce autorităţile avertizează că ţara trebuie să se pregătească pentru ”noi valuri” ale epidemiei.