DISTRIBUIȚI

Problemele cu privire la rasă ridicate de Harry şi Meghan în interviul acordat jurnalistei Oprah Winfrey sunt „îngrijorătoare” şi familia le va răspunde personal, a anunţat Palatul Buckingham, scris BBC, scrie news.ro.

Într-o declaraţie, Palatul a transmis că „amintirile pot fi diferite”, dar problemele sunt „luate foarte în serios”.


Citește și : Coronavirusul era în Brazilia cu mult înainte ca el să fie confirmat în China

Palatul a afirmat că familia regală este „întristată” să afle cât de provocatori au fost aceşti ani pentru cuplu.

„Harry, Meghan şi Archie vor fi întotdeauna membrii iubiţi ai familiei”, se arată în comunicat.

În cadrul unui interviu acordat de Meghan Markle şi prinţul Harry prezentatoarei vedete Oprah Winfrey, ducesa de Sussex a declarat că unii membri ai familiei regale şi-au exprimat îngrijorarea cu privire la culoarea pielii pe care urma să o aibă bebeluşul, în prezent în vârstă de doi ani.

Prinţul Harry i-a spus prezentatoarei că aceste declaraţii nu au fost făcute de către regină sau de prinţul consort.

El nu a precizat identitatea persoanei care a deschis acest subiect, ”dar a vrut să se asigure că eu ştiu (…) că nu este vorba nici despre bunica sa şi nici despre bunicul său”, a declarat prezentatoarea emisiunii CBS „This Morning”.

Citește și : Iordania încearcă să limiteze deșertul și plantează 10 milioane de arbori

Meghan Markle – care este metisă – a declarat că soţul său i-a dezvăluit că anumiţi membri ai familiei regale şi-au exprimat îngrijorarea faţă de culoarea pe care urma să o aibă pielea copilului lor, pe când era însărcinată cu Archie, care împlineşte doi ani în mai.