DISTRIBUIȚI
samaa.tv

Cel puțin 33 de persoane suspectate că au atacat instalații ale armatei în timpul protestelor care au urmat arestării fostului premier pakistanez Imran Khan la începutul acestei luni au fost predate armatei pentru a fi judecate, transmite mediafax.

Ministrul de interne Rana Sanaullah a declarat vineri că cel puțin 33 de persoane suspectate că au atacat instalații ale armatei în timpul protestelor care au urmat arestării fostului premier pakistanez Imran Khan la începutul acestei luni au fost predate armatei pentru a fi judecate.


Citeşte şi: Andrew Tate credea că e mai presus de lege. România i-a dovedit că se înșală

„Acuzații care sunt predați armatei sunt cei care au încălcat și au intrat în instalații de apărare foarte sensibile, astfel că întrebarea este cum au reușit să ajungă acolo”, a declarat Sanaullah reporterilor.

Militanți islamiști au luat cu asalt, marți, o uzină de extracție a gazelor naturale și petrolului din nord-vestul Pakistanului, ucigând patru polițiști și doi paznici privați, a anunțat poliția, citată de Reuters.

Citeşte şi: Bahmut și bătălia pentru Moscova

Atacul comis de până la 50 de militanți a avut loc la o uzină administrată de MOL Pakistan Oil and Gas Company în districtul Hangu, în apropiere de granița cu Afganistanul, a declarat Irfan Khan, oficial al poliției.

Niciun grup nu a revendicat responsabilitatea.