DISTRIBUIȚI
The Independent

Paisprezece persoane, printre care şi şase ostatici, au fost ucise vineri dimineaţă într-un schimb de focuri între poliţie şi un grup de bărbaţi care a încercat să arunce în aer ATM-urile de la două bănci dintr-un mic oraş din nord-estul Braziliei, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Majoritatea deceselor s-au produs când poliţia a deschis focul asupra jefuitorilor în apropierea sediilor băncilor de pe strada principală din Milagres, în statul Ceara, a precizat un comunicat al biroului guvernatorului.


Citește și : SUA: Pedeapsă cu închisoarea „importantă” pentru fostul avocat al lui Donald Trump (procurori)

Cinci dintre presupuşii membrii ai bandei de jefuitori au murit în timpul schimbului de focuri care a avut loc la puţin timp după ora locală 02.00, în noaptea de joi spre vineri, doi au murit în spital în urma rănilor suferite, iar un al optulea a fost ucis după ce a fost urmărit de poliţie.

Şase persoane care au fost luate ostatice pe o autostradă locală pe care banda a blocat-o cu un camion cu remorcă, se mai menţionează în textul citat. De asemenea, trei suspecţi au fost arestaţi de poliţie.

Presa locală a relatat că cinci dintre ostaticii ucişi făceau parte din aceeaşi familie, printre ei aflându-se şi doi copii, de 13 şi 14 ani.

Tentativa de jaf a fost întreruptă de o unitate de poliţie care era în stare de alertă din cauza unei bande care comisese jafuri similare în zonă.

Citește și : PANICĂ într-o discotecă din Italia: Șase oameni au murit și peste 100 au fost răniți în urma unei busculade