DISTRIBUIȚI
mti

Premierul ungar Viktor Orban i-a îndemnat joi pe alegători, într-un mesaj video înregistrat la Sibiu şi postat pe pagina sa de Facebook, ca la apropiatele alegeri pentru Parlamentul European să-şi dea votul liderilor anti-migraţie, pentru ca blocul comunitar să fie capabil să se apere „pe sine şi să apere viitorul copiilor noştri”, relatează MTI, potrivit agerpres.

În mesajul înregistrat în marja summitului informal al liderilor Uniunii Europene de la Sibiu, Viktor Orban a subliniat că, deşi reuniunea este consacrată discuţiilor despre viitorul Europei, dacă nu sunt cunoscute părerile oamenilor obişnuiţi nu poate fi trasă nicio concluzie.


Citește și : Preşedintele Parlamentului European: Europa are nevoie de reforme importante

„Vom afla opiniile oamenilor la alegeri”, a punctat premierul ungar. „Ce putem spune cu certitudine astăzi şi ce voi transmite din partea Ungariei este că migraţia trebuie oprită”, a subliniat Orban.

La summitul de la Sibiu, liderii UE discută despre agenda strategică a blocului comunitar pentru perioada 2019-2024, menţionează MTI.

Citește și : Şansele de a salva acordul nuclear încheiat cu Iranul sunt ‘din ce în ce mai slabe’ (responsabili europeni)