DISTRIBUIȚI
Mirror

Optimism prudent în Marea Britanie. Varianta Delta „încetinește”, iar noile infectări sunt în scădere pentru a șasea zi consecutivă , informează mediafax.

Noile infecții COVID în Marea Britanie scad pentru a șasea zi consecutiv, după creșterea atribuită răspândirii variantei Delta a Sars-Cov-2.


Citește și : SUA vor continua raidurile aeriene în sprijinul trupelor afgane dacă talibanii nu-şi opresc ofensiva

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 24.950 de cazuri, duminică erau 29.173. Cu doar o săptămână în urmă, pe 20 iulie, infecțiile depășeau 46.000 de cazuri.

Speranța este că scăderea noilor infecții se datorează campaniei de vaccinare. Speranță pe care guvernul lui Boris Johnson a pariat, în condițiile în care, în ciuda noului val, a eliminat restricțiile din țară, scrie La Stampa.

Citește și : SUA merg în direcția greșită în ce privește COVID-19, avertizează Fauci

„Ziua libertății”, începută pe 19 iulie, a eliminat principalele restricții, începând cu utilizarea măștii în interior și dacă oamenii sunt la distanță.

Pentru prima dată după mult timp, în cadrul comunității științifice, care cenzurase sever alegerile prim-ministrului, a început să se răspândească un optimism prudent.