DISTRIBUIȚI
L’appartamento di via Pisoni, nella zona di Torpignattara, dove tra la notte di domenica e lunedì è stato ucciso con un colpo d’arma da fuoco Andrea Fiore, Roma, 28 marzo 2023. ANSA/ANGELO CARCONI

Poliţia din Roma a găsit şi confiscat joi seară un depozit de arme care conţinea o duzină de pistoale şi o puşcă, în cadrul unei investigaţii privind crime comise recent în capitala Italiei, informează ANSA, potrivit agerpres.

Operaţiunea, în cadrul căreia un italian a fost arestat, a avut loc la Pietralata, în nord-estul Romei.


Citeşte şi: Democrația încă mai rezistă în Israel – Black News

Confiscarea are legătură cu o anchetă asupra a patru crime comise în Roma într-un interval de timp de puţin peste 30 de zile, despre care se crede că ar avea legătură cu o răfuială a unor găşti de traficanţi de droguri.

În cea mai recentă crimă, comisă duminică seara, Andrea Fiore, un locuitor al capitalei de 54 de ani cu numeroase antecedente penale, a fost împuşcat în piept în locuinţa sa din Torpignattara, în estul capitalei italiene. Anchetatorii spun că victima era un prieten apropiat al lui Luigi Finizio, un roman care avea legături cu mafia napolitană Camorra, care a fost ucis de doi bărbaţi pe un scuter, care au tras asupra lui la o benzinărie din aceeaşi zonă, pe 13 martie.

Citeşte şi: Până și aliații lui Putin se întorc împotriva lui – Black News

Celelalte crime, care au avut loc pe 10 martie şi pe 22 februarie, au vizat un napolitan şi un român.