DISTRIBUIȚI
ESPN

Proprietarii clubului de fotbal Manchester United au primit peste noapte o ofertă din partea șeicului Jassim din Qatar, ceea ce face ca bătălia pentru preluarea echipei din Premier League să se intensifice, informează mediafax.

Șeicul Jassim bin Hamad Al Thani a făcut oferta după ce miercuri a cerut o prelungire a termenului limită privind depunerea acesteia. El se alătură companiei INEOS a lui Sir Jim Ratcliffe, care a făcut altă ofertă. Șeicul intenționează să cumpere 100% din club, în timp ce oferta lui Ratcliffe este pentru 69% dintre acțiuni.


Citește și : NATO îşi caută şef – iată care sunt candidaţii cunoscuţi până acum

Tot joi s-a aflat că firma americană de investiții Elliott Management a făcut o ofertă pentru o parte din acțiunile clubului.

Și antreprenorul finlandez Thomas Zilliacus și-a arătat interesul pentru United. El a declarat că intenționează să finanțeze 50% din achiziție și să le ceară fanilor să furnizeze restul banilor în cadrul unui sistem de proprietate comună.

Familia Glazer care deține Manchester United a anunțat în noiembrie că intenționează să vândă clubul pe care l-a cumpărat în 2005.

Citește și : NATO îşi caută şef – iată care sunt candidaţii cunoscuţi până acum