DISTRIBUIȚI

O româncă în vârstă de 29 de ani, mamă a doi copii de 3 şi 9 ani, a fost între 2007 şi 2017 victima violenţelor, abuzurilor sexuale şi sclaviei la care a supus-o un cetăţean italian, în vârstă de 52 de ani, care a fost arestat de poliţie, a relatat miercuri site-ul leggo.it. 

Anchetatorii italieni au descoperit că familia locuia într-o mică baracă insalubră, fără curent electric şi fără servicii şi infestată cu şoareci şi insecte, în comuna Gizzeria, din provincia Catanzaro.


Din cauza condiţiilor neigienice, femeia şi cei doi copii au fost imediat transferaţi de autorităţi într-un loc protejat.

Investigaţiile suplimentare au relevat că femeia, îngrijitoare a fostei soţii a inculpatului, decedată între timp, trăia izolată, de circa 10 ani, mai întâi în diverse apartamente, apoi în respectiva baracă. Ea era tratată ca o sclavă, fiind violată în mod repetat – abuzuri în urma cărora s-au născut cei doi copii – şi având răni grave, inclusiv în părţile intime, fiind agresată chiar şi în timpul sarcinii.

Femeia, aproape mereu închisă în baracă şi în mod repetat supusă, timp de mai multe ore, unor violenţe de neimaginat, fiind imobilizată şi legată de pat, nu avea voie să aibă relaţii sociale sau să primească îngrijiri medicale, nici măcar în timpul sarcinii, fiind chiar forţată să nu se mai spele mai mult de un an.

Multe dintre actele de violenţă la care a fost supusă femeia au fost comise în prezenţa celor doi copii.