DISTRIBUIȚI

O bombă din Al Doilea Război Mondial, descoperită în apropiere de Terminalul 2 al aeroportului din Frankfurt, a fost dezamorsată miercuri dimineaţă, a anunţat poliţia germană, citată de DPA, conform agerpres.

Bomba de 50 de kilograme a fost descoperită marţi dimineaţă în timpul unor lucrări de construcţie la o nouă linie de metrou care face legătura cu aeroportul. Descoperirea a condus la evacuarea parţială a Terminalului 2 şi a cinci hoteluri din apropiere, a anunţat poliţia din Frankfurt într-un comunicat.


Citeşte şi: Bilanț CATASTROFAL provizoriu al cutremurului din Mexic

Zborurile de pe aeroportul din Frankfurt nu au fost afectate, însă autostrada A3 din apropiere a fost închisă temporar după miezul nopţii.

O echipă de genişti din Darmstadt au terminat dezamorsarea bombei miercuri dimineaţa la ora locală 01:30 (marţi ora 23:30 GMT), a afirmat poliţia, care a precizat că străzile vor fi redeschise şi sute de persoane se vor putea întoarce la hotelurile din care au fost evacuate.

Pe 3 septembrie, dezamorsarea unei bombe de 1,8 tone din Al Doilea Război Mondial a condus la evacuarea a 60.000 de persoane la Frankfurt.