DISTRIBUIȚI

Parlamentara republicană Marjorie Taylor Greene, susţinătoare fermă a fostului preşedinte Donald Trump (2017-2021), s-a încurcat miercuri şi a acuzat-o pe preşedinta Camerei Reprezentanţilor, democrata Nancy Pelosi, că duce o „politică de gazpacho” din postul ei, când de fapt dorea să se refere la Gestapo, poliţia secretă oficială a Germaniei naziste, transmite joi EFE, potrivit agerpres.

Gazpacho este o supă rece făcută din legume crude şi amestecate, specifică Spaniei.


Citeşte şi: SUA se declară angajate să ajute la consolidarea rezistenţei României în faţa efectelor unei invazii a Rusiei în Ucraina – Black News

„Nancy Pelosi duce o politică de gazpacho, spionând membrii Congresului, spionând activitatea noastră legislativă, spionându-ne angajaţii şi spionându-i pe cetăţenii care vin să stea de vorbă cu noi”, a acuzat reprezentanta Georgiei într-un interviu acordat unei platforme de sprijin pentru Trump. Ea a continuat interviul fără să-şi dea seama de eroare.

După ce declaraţiile lui Taylor Greene s-au viralizat pe reţele sociale, faimosul chef american de origine spaniolă Jose Andres a glumit pe Twitter şi a insistat că el însuşi a creat ”politica de gazpacho” în 1993 pentru ca ”nimeni să nu pună sos Tabasco, ardei iute şi alte ciudăţenii” în gazpacho.

Citeşte şi: Statul New York ridică obligativitatea de a purta mască sanitară în interior – Black News

Nu este pentru prima dată când Taylor Greene face referiri la nazism. Anul trecut, politiciana americană a creat polemică după ce a comparat măsurile sanitare, precum obligaţia de a purta mască în Congresul SUA, cu ororile Holocaustului.