DISTRIBUIȚI
News Tvs 24 english

O parlamentară din Noua Zeelandă, care intrase în travaliu, a plecat duminică dimineaţa cu bicicleta la spital, unde a dat naştere unei fetiţe sănătoase o oră mai târziu, relatează Reuters, potrivit agerpres

„Veşti mari! La ora 03:04 azi dimineaţă, i-am urat bun venit celui mai nou membru al familiei noastre. Chiar nu am plănuit să pedalez în timpul travaliului, dar s-a întâmplat”, a scris Julie Anne Genter pe Facebook.


Citește și : Primele două cazuri de infectare cu varianta Omicron din Germania au fost confirmate la Munchen

Ţara insulară cu o populaţie de 5 milioane de locuitori este cunoscută pentru politicienii săi cu picioarele pe pământ. Premierul Jacinda Ardern s-a întors la muncă la şase săptămâni după ce a născut, iar apoi a mers cu bebeluşul ei de trei luni, pe care încă îl alăpta, la o reuniune ONU.

„Contracţiile nu erau atât de dureroase când am plecat spre spital, în jurul orei 02:00, deşi erau la un interval de 2-3 minute, însă au devenit din ce în ce mai intense când am ajuns, 10 minute mai târziu. (…) Iar acum avem o fetiţă sănătoasă şi fericită, care doarme – la fel ca tatăl ei”, a mai scris Genter, care are dublă cetăţenie, neo-zeelandeză şi americană.

Ea s-a născut în Minnesota şi s-a mutat pe insula din Pacific în 2006.

Julie Anne Genter, care este purtătoarea de cuvânt a Partidului Verzilor pe probleme de transport şi pe al cărui profil de Facebook se găseşte mesajul „I love my bicycle” (Îmi iubesc bicicleta), a mers la spital tot pe bicicletă în 2018, când a născut prima oară, potrivit mass-mediei locale.

Citește și : Preşedintele german îşi anulează în ultimul moment turneul în Golf din cauza evoluţiei pandemiei