DISTRIBUIȚI
afp

O mașină a lovit coloana oficială cu care se deplasau Theresa May și Charles Michel, premierul Marii Britanii, respectiv premierul Belgiei. Potrivit presei locale, doi polițiști au fost răniți în accident.

Cei doi oficiali călătoreau împreună spre cimitirul Saint Symphorien, pentru comemorarea victimelor Primului Război Mondial.


Accidentul a avut loc pe autostrada E19/E42, atunci când șoeferul unei mașini a pierdut controlul volanului și a acroșat două motociclete, conduse de polițiștii care escortau coloana oficială.

Potrivit presei locale, premierul belgian a insistat să se oprească toată coloana. El a coborât din mașină și s-a interesat de starea celor doi polițiști. Aceștia au suferit răni ușoare și au fost internați în spital.

Două motociclete ale poliţiei din convoiul în care se aflau premierii britanic şi belgian au fost lovite vineri de un autoturism pe o şosea din Belgia, într-un aparent accident, au relatat media belgiene preluate de Reuters, transmite și agerpres.

Cei doi motociclişti au fost transportaţi la spital şi nu au fost înregistraţi alţi răniţi, a menţionat ziarul La Libre Belgique.

Vezi și: Infern în Paradise! Zeci de mii de oameni au fost evacuați în California – VIDEO

Cotidianul De Standaard l-a citat pe purtătorul de cuvânt al premierului belgian, conform căruia a fost vorba de un „accident nefericit”.

Theresa May vizitează vineri Belgia şi Franţa pentru a participa la festivităţi consacrate încheierii primei conflagraţii mondiale (1914-1918).