DISTRIBUIȚI
gerira13.militaryblog.jp
Islamic jihad militants take part in the funeral of three comrades, who were killed in an Israeli air strike, in Khan Younis in the southern Gaza Strip March 11, 2014. An Israeli air strike on Tuesday killed three Palestinian militants in the Gaza Strip, the Islamic Jihad group said. REUTERS/Ibraheem Abu Mustafa

Reţeaua teroristă Stat Islamic a revendicat atacul din nord-estul statului african Mali în care au fost ucişi cel puțin 53 de militari, a informat sâmbătă agenția de știri a grupării, Amaq, fără a furniza niciun fel de dovadă, potrivit Reuters, scrie mediafax.

Guvernul din Mali a anunţat că militarii și un civil au fost uciși într-un atac asupra unui post de armată din nordul Mali, într-unul dintre cele mai letale atacuri împotriva armatei țării din Africa de Vest din ultimii ani.


Citește și : Trump reduce drastic numărul de refugiaţi admişi în SUA în acest an fiscal

„În urma unui atac produs asupra unei poziţii militare din localitatea Indelimane, au fost găsiţi 54 de morţi, inclusiv un civil, şi zece răniţi. Daunele materiale sunt semnificative”, a declarat, prin Twitter, ministrul Comunicaţiilor din Mali, Yaya Sangare.

„Situaţia este acum sub control. Operaţiunile de securizare a perimetrului şi procedura de identificare a cadavrelor continuă”, a precizat Yaya Sangare.

Citește și : Sturgeon: Perspectiva unei Scoţii independente este foarte aproape