DISTRIBUIȚI
Reuters

UPDATE: Poliţia britanică a gestionat cu succes o alertă de securitate care a dus luni la închiderea unei gări aglomerate din estul Londrei, au anunţat căile ferate britanice, transmite Reuters.

Trenurile subterane şi supraterane nu au mai oprit în gara Stratford cât timp poliţia a analizat un vehicul suspect aflat în parcarea de la Westfield, un centru comercial aflat în apropiere, până la soluţionarea incidentului de securitate.


Iniţial, poliţia britanică informase că anchetează un vehicul suspect aflat în parcarea unui centru comercial din estul Londrei şi că a decis închiderea unei gări aglomerate din această zonă. 

Ştire iniţială: Poliţia britanică a anunţat luni că anchetează un vehicul suspect aflat în parcarea unui centru comercial din estul Londrei şi a decis închiderea unei gări aglomerate din această zonă, informează Reuters, potrivit agerpres.

Poliţia transporturilor a anunţat că gările subterane şi supraterane din Stratford au fost închise din cauza unui incident în desfăşurare la centrul comercial Westfield.

Potrivit operatorului serviciilor de transport, trenurile nu mai opresc în gara Stratford din cauza unei alerte de securitate.

Citește și : Trump salută defilarea militară fără rachete balistice intercontinentale din Coreea de Nord

Citește și : Kabul: Șapte morți și 24 de răniți în urma unui atentat sinucigaş la comemorarea asasinării lui Massoud