DISTRIBUIȚI
Twitter

Un bărbat a pătruns prin efracţie în casa din Rochester, New York, a unei femei în vârstă de 82 de ani, însă întâmplarea nu s-a terminat bine… pentru el, relatează CNN, potrivit agerpres.

Femeia a povestit că se pregătea să meargă la culcare, joia trecută, când un bărbat a bătut la uşa sa cerându-i să cheme o ambulanţă. Willie Murphy a declarat pentru postul WHAM afiliat CNN că a sunat la poliţie, dar nu l-a lăsat pe bărbat să intre în locuinţă. Ca urmare, acesta s-a enervat, a forţat uşa şi a pătruns înăuntru.


Citește și: Zi de doliu naţional în Albania. Bilanţul victimelor este în creştere!

”E semi-întuneric, sunt singură şi sunt bătrână. Dar, ghici ce, sunt tare!”, a declarat ea arătându-şi braţele musculoase. ”El a ales casa greşită pe care să o spargă”, a afirmat femeia.

Murphy, fostă campioană la culturism, a declarat că a folosit mai multe obiecte din gospodărie pentru a se apăra de intrus, printre acestea fiind o masă. ”Am luat masa şi am început să-l lovesc”, a spus ea adăugând că masa s-a rupt. Fără ca acest lucru s-o împiedice, femeia a apucat unul dintre picioarele mesei şi l-a lovit pe bărbat.

Citește și: Trump declară RĂZBOI cartelurior de droguri mexicane: ‘Organizaţii teroriste!’

După ce a sărit pe el de câteva ori, Murphy a alergat în bucătărie de unde a luat o sticlă cu şampon cu care l-a stropit pe intrus în ochi în timp ce acesta încerca să se ridice. Apoi, ea a luat o mătură şi a continuat să-l lovească.

În timp ce femeia se lupta să-l târască pe bărbat afară din casă poliţia a intervenit la faţa locului. Intrusul a fost urcat ulterior în ambulanţă. ”Cred că a fost fericit când a plecat pentru că i-am adus o ambulanţă”, a adăugat Murphy.