DISTRIBUIȚI

O femeie de 29 de ani este judecată de luni pentru uciderea în octombrie 2020, în nord-estul Texasului, a unei femei însărcinate pentru a-i scoate şi fura fătul care se afla în pântecele ei, relatează AFP, potrivit agerpres.

Taylor Parker, ce riscă pedeapsa cu moartea, şi-a păcălit luni de zile iubitul şi rudele să creadă că este însărcinată, postând pe reţelele sociale despre sarcina ei fictivă şi cumpărându-şi chiar o burtă falsă de silicon.


Citeşte şi: Primăriţa din Ciudad de Mexico onorează familia Assange în numele ‘libertăţii de exprimare’ – Black News

În realitate, ea nu mai putea avea copii după ce a suferit o operaţie de îndepărtare a uterului.

Pe 9 octombrie 2020, Taylor Parker a mers la Reagan Simmons-Hancock, o tânără de 21 de ani care se afla în ultimele luni de sarcină şi a înjunghiat-o de peste o sută de ori.

După ce i-a tăiat pântecele pentru a-i scoate fătul, ea a plecat, lăsând-o pe fiica de 3 ani a victimei dormind într-o altă cameră.

Taylor Parker a fost arestată la scurt timp, la circa 15 kilometri de locul crimei, conducând maşina şi ţinând pe genunchi bebeluşul nou-născut. Ea a susţinut că tocmai născuse. Bebeluşul a fost dus la spital, dar nu a supravieţuit.

Procesul, care s-a deschis în micul oraş New Boston, la est de Dallas, este aşteptat să dureze cel puţin o lună.

Un anchetator a declarat marţi în sala de judecată că, cu mai multe săptămâni înainte de crimă, Taylor Parker a început să urmărească femei însărcinate în magazinele specializate sau în maternităţi, potrivit postului de televiziune local KTAL.

Ea îşi făcuse programări la unele clinici şi fusese văzută acolo, a mai spus el.

Citeşte şi: Un prim ajutor militar direct al Washingtonului pentru Taiwan a depăşit o etapă-cheie în Congres – Black News

Cu puţin timp înainte de crimă, ea ar fi vizionat multe videoclipuri cu naşteri şi operaţii de cezariană.

Anchetatorul a spus că femeia s-ar fi dat drept moaşă pentru a putea întâlni gravide, potrivit KTAL.