DISTRIBUIȚI
Yahoo News Singapore

Air New Zealand a lansat programul „Mystery Breaks”, unde călătorii plătesc o taxă fixă ​​pentru a rezerva un pachet de vacanţă întreg cu compania aeriană şi sunt de acord să nu-şi afle destinaţia decât cu două zile înainte de plecare , informează mediafax.

Vacanţele surpriză, care încep de la 422 de dolari, permit călătorilor să aleagă din trei niveluri – Great, Deluxe sau Luxury. Călătorii vor selecta datele pe care doresc să călătorească şi un loc în care nu sunt interesaţi să meargă, relatează CNN.


Citește și : Singapore ‘dă drumu’ la nunţi’, dar toţi participanţii vor fi testaţi pentru coronavirus

Compania aeriană zboară către 20 de destinaţii din Noua Zeelandă.

Noua Zeelandă a reuşit să învingă coronavirusul, dar rezidenţii nu pot călători în afara ţării, cu excepţia câtorva state australiene, fără a intra în carantină sau fără a lua alte măsuri de securitate la întoarcere.

Potrivit Ministerului Sănătăţii din Noua Zeelandă, ţara a avut în total 1.531 de cazuri confirmate de coronavirus în interiorul graniţelor sale şi doar 25 de decese.

Citește și : Rusia face un compromis major de dragul tratatului New START

Restricţiile la nivel naţional au fost ridicate în iunie. În prezent, nu există limite pentru călătoriile interne.

În timp ce graniţele ţării rămân închise pentru aproape toţi vizitatorii, cel mai eficient mod de a stimula sectorul turistic este încurajarea localnicilor să călătorească pe plan intern.