DISTRIBUIȚI
Daily Express

O carte despre liderul italian al opoziţiei Matteo Salvini este în topul vânzărilor pe Amazon, chiar dacă conţine doar pagini albe, potrivit DPA, scrie news.ro

„De ce Salvini merită încredere, respect şi admiraţie”, care conţine 110 pagini şi costă 6,99 de euro (8,50 de dolari), este de mai multe zile bestseller pe site-ul italian al retailerului.


Citește și : Sri Lanka se pregăteşte să dea piept cu un alt ciclon puternic. Zeci de mii de oameni au fost evacuaţi!

„Această carte este plină de pagini albe. În pofida anilor de cercetare, nu am găsit nimic de spus despre acest subiect, aşa că simţiţi-vă liberi să folosiţi această carte pentru notiţe”, este descrierea.

Autorul ei este „Alex Green, analist politic” – un pseudonim cel mai probabil – şi, potrivit Amazon cartea a fost „publicată independent” în februarie 2019.

Mai multe publicaţii italiene precum La Stampa, La Repubblica, Il Fatto Quotidiano şi Il Sole 24 Ore au scris despre acest subiect.

Recenziile Amazon au fost în mare parte pozitive, cu o medie a ratingului de 4,7 stele. „O lectură lungă şi dificilă, dar a meritat”, a spus ironic un cititor.

Citește și : Michel Barnier: Următoarele zile vor fi DECISIVE pentru un acord comercial cu UK

Unora nu le-a plăcut gluma. „Scriu această recenzie doar pentru a vă spune că este o carte cu pagini goale, vândută cu complicitatea Amazon pentru a-i distra pe cei de stânga”, a scris un bărbat care a notat-o cu o stea. „Am cumpărat-o doar pentru a scrie rău despre acest lucru. Nu ar trebui să o cumpăraţi”, a adăugat el.

Salvini, 47 de ani, este liderul partidului Liga. Este cunoscut pentru opiniile sale dure privind migraţia şi afinitatea cu alţi lideri populişti precum preşedintele SUA Donald Trump.