DISTRIBUIȚI
Barcroft Media

O tânără din SUA a decedat după ce a fost atacată de rechini în Bahamas în timp ce făcea scufundări împreună cu familia, a anunţat poliţia, potrivit AFP, transmite şi agerpres.

Jordan Lindsey, în vârstă de 21 de ani, originară din California (vest), a fost atacată miercuri de trei rechini în timp ce făcea scufundări libere în largul Rose Island, la est de Nassau, a declarat pentru canalul de televiziune WLPG, filială CNN, comisarul adjunct de poliţie Paul Rolle.


Citeşte şi: Erdogan: ‘Ţările NATO nu ar trebui să se sancţioneze între ele!’

Tânăra a fost scoasă din apă, dar a decedat în momentul în care a sosit la spital, a adăugat Rolle.

Specia din care fac parte rechinii care i-au provocat moartea nu a fost precizată.

„Putem confirma că o cetăţeană americană a murit din cauza rănilor suferite în urma atacului rechinilor din data de 26 iunie, în Bahamas”, a declarat un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA pentru canalul ABC News.

Îi ”vom simţi profund lipsa” lui Jordan, a declarat familia tinerei pe platforma de donaţii GoFundMe, unde a fost iniţiată o strângere de fonduri în scopul repatrierii trupului neînsufleţit în California, pentru funeralii.

Vezi şi: Aterizare de urgenţă în Rusia (VIDEO): Piloţii au murit, şapte pasageri au fost răniţi!

Ministrul de Turism din Bahamas a exprimat, într-un comunicat transmis de WPLG, cele mai ”sincere condoleanţe familiei şi apropiaţilor victimei”.

Atacurile rechinilor sunt puţin frecvente în regiune. Cu toate acestea, nu departe de acest loc, pe coasta statului Carolina de Nord (sud-est), au fost înregistrare trei atacuri de la începutul lunii iunie.