DISTRIBUIȚI
Express photo by DEEPAK JOSHI

Nouă persoane şi-au pierdut viaţa, duminică, după ce autovehiculul în care se aflau a fost lovit de bolovani în urma unei alunecări de teren produsă în statul Himachal Pradesh din nordul Indiei, informează Reuters care citează agenţia de ştiri ANI, potrivit agerpres

În total, 11 persoane se aflau în autovehicul, iar celelalte două, la fel ca şi un trecător, au fost rănite, conform unui anunţ al Poliţiei de Frontieră indo-tibetană (ITBP).


Citește și : ‘Efect Draghi’: un adevărat boom de rezervări la vaccinare, în Italia

Personalul din cadrul ITBP a intervenit la faţa locului, lângă satul Badseri din districtul Kinnaur, situat în statul Himachal Pradeshin, în cadrul operaţiunilor de salvare.

Potrivit media locale, persoanele care şi-au pierdut viaţa vizitaseră capitala Delhi şi alte regiuni din India, iar unul dintre răniţi era localnic.

Din imaginile difuzate de televiziuni reiese că podul Batseri din districtul Kinnaur s-a prăbuşit din cauza bolovanilor antrenaţi la vale de alunecările de teren, eveniment în urma căruia şi alte autovehicule au fost avariate.

Citește și : SUA condamnă atacurile talibanilor împotriva foştilor translatori afgani

„Condoleanţele mele sincere familiilor celor care şi-au pierdut viaţa. Sunt luate toate măsurile pentru tratarea persoanelor rănite în acest accident”, a transmis premierul Narendra Modi într-un mesaj publicat pe Twitter.

În statul vestic Maharashtra, cel puţin 125 de persoane şi-au pierdut viaţa în ultimele două zile în urma ploilor torenţiale musonice care au declanşat alunecări de teren şi inundaţii grave.