DISTRIBUIȚI
Palestine Monitor

O adolescentă israeliană a fost ucisă, iar alte două persoane au fost rănite într-un atac terorist comis vineri în apropierea unei colonii evreieşti din Cisiordania, anunţă autorităţile israeliene, citate de site-ul Ynetnews.com, scrie agerpres.

O adolescentă israeliană în vârstă de 17 ani a murit în urma unei exploziei unui dispozitiv artizanal în apropierea coloniei Dolev din Cisiordania. Fratele adolescentei, în vârstă de 19 ani, a fost rănit grav în atac, iar tatăl lor, un rabin în vârstă de 46 de ani, a suferit răni uşoare.


Citește și : Un colaborator al WikiLeaks a DISPĂRUT în urma unui accident de caiac. Poliţia norvegiană îl caută de anul trecut!

Atacul a avut loc în timp ce familia israeliană vizita un izvor situat în zona Ein Bobin, în apropierea localităţii palestiniene Deir Ibzi.

În 2015, un student israelian a fost ucis în această zonă.

Armata israeliană a declanşat o amplă operaţiune pentru capturarea autorilor atacului. „Braţul lung al Israelului îi prinde pe toţi cei care încearcă să ne omoare şi vom regla conturile cu ei”, a reacţionat premierul Benjamin Netanyahu.