DISTRIBUIȚI
mirror.co.uk

Cazul unei tinere britanice de 15 ani care a dispărut în timp ce se afla în vacanţă alături de părinţi în Malaezia este în prezent tratat ca o răpire, informează publicaţia luni The Independent, potrivit agerpres.

Nora Quoirin, o adolescentă cu nevoi speciale, se afla alături de familie în staţiunea Dusan, situată într-o rezervaţie naturală din apropiere de Seremban, la circa 63 kilometri sud de capitala Kuala Lumpur, când a dispărut.


Citeşte şi: Un chinez a fost călcat în picioare de o turmă de elefanţi

Potrivit ONG-ului Lucie Blackman Trust, care susţine eforturile familiei de a o găsi pe tânără, poliţia tratează în prezent cazul ca pe o răpire.

Nora, fiica unui cuplu franco-irlandez care trăieşte la Londra de 20 de ani, a dispărut în noaptea de sâmbătă spre duminică în timp ce părinţii ei dormeau.

Tatăl ei a dat alarma după ce a descoperit că a adolescenta nu se mai afla în camera ei duminică dimineaţa, la ora locală 8:00.

Citeşte şi: Jens Stoltenberg: ‘Lupii singuratici’ se inspiră unul de la altul

Fereastra camerei fusese deschisă.

„Nora este un copil cu nevoi speciale şi are dizabilităţi de învăţare şi dezvoltare care o fac extrem de vulnerabilă, astfel că ne temem pentru siguranţa ei. Nora nu ar şti cum să ceară ajutor şi nu şi-ar părăsi niciodată familia în mod voluntar”, a declarat mătuşa tinerei, Aisling Agnew, vorbind de la Belfast.