DISTRIBUIȚI
Reuters

Petreceri deocheate cu femei tinere sau palmaresul clubului său, AC Milan, sunt câteva din imaginile difuzate luni ale noului film regizat de Paolo Sorrentino despre controversatul fost premier italian Silvio Berlusconi, relatează EFE.

În filmul ‘Loro’ (Ei), care va fi lansat curând pe ecrane, regizorul laureat cu Oscar pentru ‘La grande bellezza’ (2014) face o incursiune în lumea excentrică a aşa-zisului ‘Cavaliere’, interpretat de Toni Servillo, şi printre cei îl înconjoară – de unde şi titlul filmului, conform agerpres.


Primele scene prezintă o petrecere cu femei foarte tinere pentru care Berlusconi a fost judecat, condamnat şi în final achitat de acuzaţiile de prostituţie infantilă şi abuz de putere, în aşa numitul Caz Ruby.

Citește și : Siria : Armata turcă şi ASL sunt la 1,5 km de centrul oraşului Afrin

Dar poate fi văzut şi personajul soţiei sale, Veronica Lario, cu un aer copleşit şi trist, sau o fată zăcând dezbrăcată pe un pat şi avându-l alături pe câinele lui Berlusconi, Dudú.

Această foarte aşteptată producţie italo-franceză este a doua în care a regizorul napolitan prezintă o figură a politicii italiene, după ‘Il Divo’ (2008) despre cel care a fost de şapte ori prim-ministru al Italiei, Giulio Andreotti.

La ediţia de anul acesta a Festivalului de la Cannes, Sorrentino, care a fost membru al juriului, a explicat că a vrut să facă un film despre Berlusconi deoarece el este simbolul „arhetipului italian şi prin el pot fi reprezentaţi italienii”.

Berlusconi şi-a exprimat dorinţa în octombrie anul trecut, ca filmul să nu fie o agresiune politică la adresa sa.

‘Loro’ este produs de studioul italian Indigo Film în colaborare cu studiourile franceze Pathé şi France 2 Cinema, nu de casa de producţie Medusa, care îi aparţine lui Berlusconi, şi care a produs filmele lui Sorrentino ‘Le conseguenze dell’amore’ (2004), ‘L’amico di famiglia’ (2006), ‘This Must Be the Place’ (2011), sau ‘Youth’ (2015).