DISTRIBUIȚI

Nouă persoane au murit în atacul armat produs sâmbătă târziu într-un oraș de lângă Los Angeles, după o sărbătoare de Anul Nou Lunar care a atras mii de persoane, a anunțat poliția , informează mediafax.

Sergentul Bob Boese, reprezentant al Departamentul șerifului din Los Angeles, a declarat că împușcăturile au fost raportate la ora 22.22, în Monterey Park.


Citește și : Rishi Sunak a fost amendat de Poliţia din Lancashire din cauza nepurtării centurii de siguranţă

Cel care a tras este un bărbat, a declarat Boese, conform Associated Press.

Monterey Park este un oraș de aproximativ 60.000 de locuitori cu o populație asiatică numeroasă, care se află la aproximativ 16 kilometri de centrul orașului Los Angeles.

LA Times a relatat că Seung Won Choi, care deține un restaurant în apropiere de locul faptei, a declarat că trei persoane au intrat în localul său și i-au spus să încuie ușa. Cei trei au spus că afară era un bărbat cu o armă semiautomată care avea mai multe cartușe la el și care reîncărca de fiecare dată când rămânea fără muniție, a declarat Choi.

Citește și : Biden: Ucraina va primi toată asistenţa de care are nevoie

Conform Times, zeci de mii de persoane se adunaseră mai devreme în cursul zilei pentru festivalul de două zile al Anului Nou Lunar, care este unul dintre cele mai mari din sudul Californiei.