DISTRIBUIȚI
CNN.com

‘Naşul’ Brexitului, Nigel Farage, a declarat luni că simte că Donald Trump va câştiga apropiatele alegeri prezidenţiale din SUA, ţinând cont de entuziasmul din rândul bazei sale electorale şi impulsul primit în ultimele zile ale campaniei electorale, informează Reuters, potrivit agerpres.

”El (Donald Trump) nu este doar preşedintele SUA, el este un dinam uman”, a declarat, pentru Talk Radio din statul Pennsylvania, Nigel Farage, pe care Trump l-a numit drept prieten.


Citeşte şi: Autorităţile din Peru au redeschis Machu Picchu

”Niciodată nu am văzut o bază electorală atât de entuziastă cum este cea pentru acest om. Aceste mulţimi scandează ‘Te iubim’. Dacă vreţi, puteţi vedea sondajele de opinie, cotele la casele de pariuri, editorialele din presa mondială şi toate vă vor spune că este floare la ureche pentru Joe Biden. Eu nu cred asta”, a spus Nigel Farage, lider al Partidului Brexit.

”Cred cu adevărat că el va câştiga mâine”, a subliniat Farage referitor la Donald Trump.

Citeşte şi: Procesul Charlie Hebdo a fost SUSPENDAT! Mai mulţi inculpaţi sunt infectaţi cu COVID!

O anchetă de opinie efectuată de New York Times şi de Siena College, publicată duminică, îl plasează pe Joe Biden în faţa lui Donald Trump în patru state considerate decisive şi unde miliardarul republican câştigase în 2016: Pennsylvania, Arizona, Florida şi Wisconsin.

Totuşi, analiştii politici îndeamnă la prudenţă, evocând scrutinul din 2016, când republicanul Donald Trump a creat una dintre cele mai mari surprize în istoria politică americană, câştigând în faţa democratei Hillary Clinton.