DISTRIBUIȚI
twitter.com

Preşedintele rus Vladimir Putin a înscris opt goluri la un meci demonstrativ de hochei, alături de foşti jucători ai National Hockey League în Domul de gheaţă Bolşoi de la Soci, apoi s-a împiedicat în timp ce saluta spectatorii, scrie The Guardian, potrivit news.ro .

Liderul de la Kremlin în vârstă de 66 de ani, care părea că se simte bine după căzătură, a participat, vineri seară, la meciul care a devenit o tradiţie anuală.


Citește și : Pentagonul intenţionează să trimită rachete Patriot în Orientul Mijlociu pentru a contracara amenințările iraniene

El a jucat în echipa legendelor, alături de vedete ale hocheiului rusesc precum Slava Fetisov şi Pavel Bure.

Associated Press şi Reuters au transmis că Putin a înscris opt goluri în meci, în timp ce Kremlinul a transmis că a înscris 10 goluri în partida care s-a încheiat cu scoruld e 14 la 7. Colegul său de echipă, ministrul Apărării Serghei Shoigu, i-a mai adăugat în palmares 3 goluri.

Putin, a cărui încredere a scăzut în ultimii ani în Rusia din cauza problemelor economice, joacă periodic hochei cu oficiali guvernamentali, oameni de afaceri şi vedete din NHL, în meciuri care sunt transmise triumfalist la televiziunea naţională.

El joacă cu numărul 11 pe tricou şi i se oferă mereu ocazii de a înscrie.

Echipa adversă a fost formată din jucători amatori, în care au fost incluşi prietenul din copilărie al lui Putin, Gennady Timchenko, miliardarul Vladimir Potanin şi mai mulţi guvernanţi ruşi.

Citește și : SUA: Procurorul special Robert Mueller nu va fi audiat în Congres săptămâna viitoare (presă)