DISTRIBUIȚI

Un om de afaceri belgian a murit aparent după ce a căzut de la fereastra unui apartament în centrul Moscovei, iar poliţia nu investighează acest incident ca o crimă, au anunţat mass-media ruse, potrivit AFP, transmite agerpres.

Bruno Charles De Cooman era vicepreşedinte pentru cercetare şi dezvoltare al grupului rus Novolipetsk Steel (NLMK).


Citește și: Atac xenofob împotriva unui migrant din Germania

Cadavrul a fost găsit în apropiere de un imobil de 12 etaje datând din epoca stalinistă şi construit în faţa Kremlinului, potrivit unui responsabil citat de agenţia Interfax.

„Cauza morţii pare să fie căderea de la înălţime, probabil de la o fereastră”, a precizat el.

Poliţia încearcă să clarifice cauzele exacte ale morţii, dar nu suspectează niciun motiv criminal, a adăugat sursa citată.

Conform unor surse citate agenţia TASS, bărbatul nu avea pe corp nicio urmă de la vreo altercaţie care să fi avut loc în apartamentul său din acel imobil.

Citește și: Trump se ia ‘la trântă’ cu coloșii din lumea internetului: ‘Este o problemă foarte gravă’

Grupul NLMK a confirmat decesul, însă a precizat că nu va face niciun comentariu atât timp cât nu se va cunoaşte exact ce s-a întâmplat.

„Suntem devastaţi de veste şi le transmitem sincere condoleanţe apropiaţilor lui Bruno”, a declarat preşedintele grupului, Grigori Fedorişin, într-un comunicat.

NLMK, care aparţine lui Vladimir Lisin, unul din cei mai bogaţi oligarhi ruşi, are ca angajaţi direcţi circa 2.500 de persoane în Europa, dintre care 1.000 în Belgia.