DISTRIBUIȚI
cnn

Poliţia canadiană a descoperit miercuri două cadavre, despre care se crede că aparţin unor tineri suspectaţi de trei crime în cursul lunii iulie, informează joi BBC, potrivit agerpres.

Kam McLeod, în vârstă de 19 ani, şi Bryer Schmegelsky, de 18 ani, erau căutaţi de autorităţi de la sfârşitul lunii trecute după descoperirea a trei cadavre, dintre care două aparţinând unui cuplu australiano-american aflat în vacanţă, în provincia vestică British Columbia.

Citeşte şi: Trump a fost primit cu ostilitate în El Paso şi Dayton


Cei doi tineri au fost văzuţi ulterior la 3.300 de kilometri depărtare spre est, în provincia Manitoba, unde poliţia şi-a concentrat căutările.

Două cadavre, despre care se crede că aparţin tinerilor, au fost descoperite miercuri în apropiere de localitatea Gillam, cu o populaţie de circa 1.300 de de locuitori, într-o zonă extrem de împădurită.

McLeod şi Schmegelsky, amândoi din insula Vancouver, plecaseră spre teritoriul Yukon în căutarea unui loc de muncă, când au dispărut luna trecută.

Poliţia îi numise suspecţi în moartea americancei Chynna Deese, de 24 de ani, şi a prietenului ei australian, Lucas Fowler, de 23 de ani, descoperiţi împuşcaţi.

Citeşte şi: Malta refuză pentru prima oară alimentarea unei nave umanitare

În plus, tinerii era suspectaţi şi de uciderea lui Leonard Dyck, în vârstă de 64 de ani, un profesor la Universitatea din British Columbia.

Poliţia a declarat că motivaţia din spatele acestor crime rămâne pe moment necunoscută.