DISTRIBUIȚI
Sawt Beirut International

Ministrul de interne libanez Bassam Mawlawi a respins luni informaţiile privind un atac terorist care ar fi avut loc la 10 ianuarie pe aeroportul din Beirut şi care ar fi provocat pagube unei aeronave greceşti, informează agenţia Xinhua, potrivit agerpres.

Mawlawi a clarificat că gaura descoperită în fuselajul avionului aparţinând companiei Aegean Airlines a fost provocată de o coliziune cu un mic pod mobil înainte de aterizarea avionului pe aeroportul din Beirut, a relatat Lebanese National News Agency.


Citește și : ‘Partygate’ continuă în UK! BoJo caută măsuri pentru a scăpa ‘basma curată’ din tot scandalul

„Am primit două rapoarte externe despre incident care asigurau că gaura nu a fost cauzată de împuşcături sau de un atac terorist şi că nu are nimic de-a face cu aeroportul din Beirut”, a spus Mawlawi.

Săptămâna trecută, au circulat mai multe informaţii în mass-media despre o aeronavă grecească avariată de gloanţe sau un atac terorist în timp ce survola aeroportul din Beirut.

Cel mai mare transportator al Greciei, Aegean Airlines, a suspendat toate zborurile către Beirut pentru a aştepta rezultatele unei investigaţii privind cauza pagubelor produse avionului său.

Citește și : Tonga este RUPTĂ de lume după erupţia vulcanică şi tsunami